Styremøte NLK 10.juni ‘24

Tilstede: Berit, Hege, Sigrun, Cathrine S, Cathrine K, Hildegunn, Marthe (ref) 
 

Neste års spesialutstilling 
Hunderfossen er booket 14. og 15.juni. 
Hildegunn tar ansvar for å forespørre dommere, ringsekretær og skriver. 
Hege og Marthe tar ansvar for å arrangere aktiviteter lørdag ettermiddag. Vise og fortelle om trøffelsøk og nosework, med fokus på enkle øvelser som alle kan prøve på hjemme. 
Årsmøtet flyttes til en annen helg, og holdes digitalt, for å få plass til aktiviteter som engasjerer flere under spesialhelga. Årsmøtet må gjennomføres i forkant av spesialen, mht regnskapet, gjerne i starten av mai.  

Ny nettside 
Ny nettside er under oppbygging. Hege Sundsbarm fortsetter å holde dialogen med Bonefish – selskapet som designer den nye siden. Marthe får ansvar for å oppdatere nettsiden etter at den er lansert.  

Årbok 
Styret har besluttet å lage kommende årbøker digitalt. Kostnads- og miljøbesparende tiltak. Ønskelig at den fortsatt kan være utformet som en bok man kan bla i, bare digitalt i stedet for papirform. Resultater fra konkurranser og utstillinger, samt championliste vil også publiseres på den nye nettsiden. Vi vil fortsatt oppfordre folk til å sende inn om de har noen bidrag til årbok og nettside.  

Forespørsel fra Norsk stabijhoun klubb 
Stabijhounklubben har sendt mail til styrets medlemmer med ønske om å få tilsendt helse- og avlsdata på lagotto i Norge. Vi har per i dag lite statistikk utover det en kan finne på dogweb, og vi ser derfor ikke at vi har noe å bidra med. Berit vil sende dem et svar.  

Oslo Dog Show 
Finnes det noen som kan tenkes å ville stå på stand for klubben på årets Oslo Dog Show? Vi vil gjerne få opp aktiviteten i lagottomiljøet på Østlandet, og vil få på plass en ny distriktskontakt for Oslo/Akershus. Kanskje noen da også kunne tatt på seg å være med på Oslo Dog Show. 

Klubbens eiendeler 
Det er behov for å få en oversikt over premier og andre rekvisitter som ligger lagret på ulike steder. Også ønskelig å få samlet alt på ett sted, helst på Østlandet. Alt føres opp i en liste i Teams. 
 
Forslag til spesialen 
Det har blitt foreslått dele ut flere premieringer på lagottospesialen. Eksempelvis: Premie for beste pels, beste hode, og konstruksjon og bevegelser.